Bloem en Blad TrendZ verwelkomt 75 nieuwe deelnemers

  TrendZ verwelkomt 75 nieuwe deelnemers

  0

  Vakbeurs TrendZ ziet zijn exposantenveld eind augustus groeien met maar liefst 70% ten opzichte van de vorige najaarseditie. De stijging is mede gerealiseerd door de inschrijvingen van 75 nieuwe deelnemers. Ook keren 20 exposanten na een korte afwezigheid terug op de beurs.

  Vorig jaar namen 135 exposanten deel aan TrendZ Najaar. De teller komt nu uit op 230 deelnemers. Door de groei is het aanbod aan segmenten op de beursvloer completer dan voorheen aldus de organisatie.

  Uit gesprekken met bezoekers en de resultaten van enquêtes blijkt dat bezoekers voornamelijk naar de beurs komen om inkopen te doen en inspiratie op te doen. Om te voldoen aan hun behoeften, creëert de beursorganisatie dit jaar extra inspiratieplekken. De bezoeker wordt niet alleen geïnspireerd bij de stands, maar direct bij binnenkomst worden de laatste trends gepresenteerd. Daarnaast worden het bezoekersrestaurant en meerdere trendkamers op de beursvloer gestyled door Adriana Bowditch van firma Happening.

  Awards

  Op de vip-borrel voor exposanten op zondag worden de Innovation en Participation Awards uitgereikt. De Participation Award gaat naar de exposant die volgens een vakkundige jury het beste uit zijn beursdeelname haalt. Er is een categorie tot 40 m2 en één voor 40 m2 en groter.

  Bezoekers kunnen via een stembiljet hun gewenste winnaar invullen op het gebied van innovatie. Kanshebbers zijn onder meer Miko Product met hun houten decoratie en keramieken hartjes die persoonlijk zijn gemaakt voor de stad of streek van de ondernemer, Luminara Benelux (Stripes & Dots) met de eerste LED kaars die aroma’s verspreidt, Paper Art met een kant-en-klare papieren bloemendraagtas met een stevig emmertje voor boeketten, Trendzz For You met 3D-natuurkaarten, Hakbijl Glass met een vaas en designstuk in één en How Lovely met soap in a box.

  Openingstijden TrendZ Najaar

  TrendZ Najaar vindt plaats op 27, 28 en 29 augustus in Evenementenhal Gorinchem. De beursvloer is op de eerste dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Een dag later opent de beurs haar deuren van 12.00 tot 22.00 uur. Op beursdag drie is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

  Bron en foto: TrendZ/Evenementenhal

   

  Reageer op dit artikel

  avatar