Tuinbranche kiest beste kerstshows

Twee tuincentra hebben de prijs voor de beste kerstshow gekozen in de categorie groot: Tuincentrum Leurs en Intratuin Duiven. Avri Bloem- en Tuincentrum won in de categorie middel en Coppelmans Helmond in het kleinste segment. De competitie wordt jaarlijks georganiseerd door vakblad Tuinzaken en Tuinbranche Nederland.

De organisatie wil met de wedstrijd laten zien wat de Nederlandse tuincentra in petto hebben op het gebied van kerstshows en de ontwerpers belonen voor hun inspanningen. Intratuin Duiven won vorig jaar ook de eerste prijs in de grootste categorie; nu deelt het bedrijf deze met Tuincentrum Leurs. De vakjury, bestaande uit de brancheorganisatie, retaildeskundigen en journalisten, beoordelen de kerstshows door ze te bezoeken en te beoordelen op diverse onderdelen. Het juryrapport schrijft: ‘Christmas World Duiven is een publiekstrekker voor groot en klein, helemaal compleet met een overweldigende kerstbeleving.’

Avri Bloem en Tuincentrum uit Oosteind is de winnaar in de categorie middel. Zij hebben volgens de jury onbetwist de beste show, de meeste entertainment en commerciële slimmigheid in de middelste klasse. Coppelmans Helmond is de winnaar in de categorie klein. ‘De show is écht kerst, met heel fraaie elementen als een grote zwarte koets. Mooi gedaan, chapeau!’, aldus de jury. Coppelmans Nuenen is door de deelnemende tuincentra gekozen als de Beste Kerstshow van Nederland en de eigentijdse retro kerstshow van Intratuin Apeldoorn is bekroond met de Originaliteitsprijs.

Bron en foto’s: Tuinbranche Nederland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties