Tulip Trade Event viert eerste lustrum

Van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 maart zetten de deelnemers aan het Tulip Trade Event hun deuren open. Het evenement vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats. Met de deelname van bollen- en knollenexporteur C. Steenvoorden BV uit Hillegom komt het totaal aantal deelnemende bedrijven aan deze editie uit op dertien.

Bezoekers uit binnen- en buitenland krijgen tijdens het Tulip Trade Event een overzicht van wat Nederlandse tulpenveredelaars en -exporteurs te bieden hebben. De deelnemende bedrijven, verspreid over Noord- en Zuid-Holland, nodigen belangstellenden uit om het assortiment te bekijken, nieuwe trends en ontwikkelingen te bespreken en van gedachten te wisselen over de toekomst van de tulp. En net als voorgaande jaren is het event ook weer het decor voor de introductie van innovaties.

Deelnemers

De dertien deelnemende bedrijven zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Jansen’s Overseas, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen.

Bron en foto: Tulip Trade Event

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties