Tuin en Landschap Tips Tulp Festival 2018: een tulp voor iedere Amsterdammer

  Tulp Festival 2018: een tulp voor iedere Amsterdammer

  0

  ‘Een tulp voor iedere Amsterdammer’ is het motto van het Tulp Festival 2018, dat de hele maand april (of zolang de tulpen bloeien) het Amsterdamse straatbeeld opfleurt.

  Honderdduizenden tulpen in potten en in de vollegrond zorgen in april voor een kleurrijk ‘lint’ dwars door de stad. Tulp Festival Amsterdam is uitgebreid met tal van nieuwe locaties. Vanaf de Dam naar de Sloterplas markeren tulpenvariaties de route ‘Van Paleis tot Plas’. In Zuidoost geven tulpen op de Arena Boulevard en in de Amsterdamse Poort extra kleur aan het 50-jarig bestaan van de Bijlmer. Nieuw zijn ook tulpenpresentaties op verschillende NS-stations en GVB-metrostations. Deelnemende hotels en musea stellen hun speciaal ontworpen tulpentuinen open voor bezoekers. Zo verbindt Tulp Festival de stad, bedrijven, bewoners en bezoekers.

  De officiële start van de vierde editie van Tulp Festival Amsterdam is in Stadsdeel Nieuw-West, bij de Sloterplas en het nieuwe Van Eesteren Museum. Een informatieve gids met routekaarten geeft alle details over deelnemers, locaties en tulpensoorten. De gids is vanaf 31 maart verkrijgbaar bij deelnemende organisaties.

  Bron en foto: Tulp Festival

  Reageer op dit artikel

  Laat als eerste een reactie achter.

  avatar