Tulpen Drive Thru op Nationale Tulpendag

Kwekerij Siem Munster in Slootdorp organiseert op zaterdag 16 januari een Tulpen Drive Thru door de schuren van de kwekerij. Deze dag zou de tiende Nationale Tulpendag plaatsvinden met traditiegetrouw de tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam als start van het tulpenseizoen. Vanwege de coronabeperkingen gaat dat evenement niet door.

Daarom bedacht Siem Munster de Drive Thru: ‘Nu de dagen langer worden is het tijd voor tulpen in huis. Ook al is het nog koud, het voorjaar lonkt en de mensen willen graag wat kleur in huis halen. Het thema van de tulpendag is ‘Let’s Connect!’ en hoe verbind je je in tijden van afstand beter dan met een bloemetje? Het is leuk om met een mooie bos tulpen een blijk van aandacht en medeleven te geven aan de mensen die je lief zijn en tegelijkertijd doe jezelf en je gezin een lol met een leuke rit door de polder en dwars door de schuren van onze kwekerij.’

De Tulpen Drive Thru vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur. Bezoekers kunnen met de auto de schuur inrijden waar medewerkers klaar staan om de tulpen in de achterbak te leggen. De kwekerij levert MPS-A gecertificeerde tulpen.

Bron en foto: Kwekerij Siem Munster

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties