Tulpen Promotie Nederland organiseert achtste Tulpendag

Voor het achtste jaar op rij organiseert Tulpen Promotie Nederland (TPN) de Nationale Tulpendag. Op de Dam in Amsterdam leggen tulpenbroeiers op 19 januari opnieuw een gigantische pluktuin aan. Heel Nederland wordt uitgenodigd gratis een bosje tulpen te plukken. Het thema van Nationale Tulpendag 2019 is Flowerpower.

In totaal kunnen bezoekers zo’n 200.000 tulpen plukken. Voordat de poorten van de pluktuin opengaan, is de immense bloemenzee te bewonderen vanaf een speciale kijkersbrug. Om 13.00 uur zal een bijzondere gast de tuin officieel openen en daarna mag het publiek naar binnen om een bosje van 20 tulpen te plukken. TPN-voorzitter Arjan Smit: ‘Om consumenten het thema Flowerpower en het verbindende effect van de tulp te laten ervaren, is de Dam op Nationale Tulpendag ‘de plek’. Met mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten vieren we hartje winter dit typisch Hollandse lentefeest.’

POS-materiaal voor bloemisten

Diverse bloemisten, supermarkten en tuincentra organiseren rondom de start van het nieuwe snijtulpenseizoen diverse acties en activiteiten in hun winkel. Ter ondersteuning stelt TPN kosteloos POS-materiaal ter beschikking. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via tulpenpromotie.nl.

Bron: TPN | Foto’s: TPN/VidiPhoto

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties