Tulpenprinses gezocht!

Meiden van 18 jaar en ouder die dol zijn op tulpen kunnen zich vanaf nu aanmelden als Tulpenprinses 2019 en worden zo het visitekaartje van Tulpen Promotie Nederland.

Sinds 2012 organiseert Tulpen Promotie Nederland (TPN) jaarlijks op de derde zaterdag in januari de Nationale Tulpendag middels een pluktuin op de Dam in Amsterdam. Het moet de start van het tulpenseizoen aangeven en in 2019 gebeurt dat op zaterdag 19 januari. Voordat de Tulpenpluktuin opengaat voor het publiek staan de tulpen op hun mooist. Fotografen uit binnen- én buitenland maken dan tussen 12.00 en 13.00 uur persfoto’s, die worden gebruikt voor persberichten, websites en sociale media. De Tulpenprinses is hierbij aanwezig om te poseren tussen de Tulpen.

Lisa Smit, dochter van TPN-voorzitter Arjan Smit, was in 2018 het eerste tulpenmeisje en poseert hier tijdens de Nationale Tulpendag op De Dam.

Het bestuur van Tulpen Promotie Nederland kiest de Tulpenprinses 2019 medio december. Geïnteresseerden kunnen tot 10 december een foto, contactgegevens en geboortedatum en een korte motivatie sturen naar info@tulpenpromotie.nl. Er zijn al 14 aanmeldingen binnen.

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco
Marco
4 jaren geleden

WaArom geen Tulpen prins?