Opinie Coen Dekkers Uitdaging!

  Uitdaging!

  0

  Goed nieuws! Omdat ik al een tijdje liep te broeden op een mooie, ludieke manier om het prachtige product Euonymus beter in de markt te zetten zonder dat het mij bakken met geld zou kosten, heb ik iets bedacht. Want nee, ik heb geen bergen budget, en ook geen zin om stapels met geld vrij te maken om influencers om te kopen. En een tv-advertentie tijdens de superbowl zag ik ook niet zo zitten.

  Maar! Met genoegen mag ik u aankondigen dat we aanstaande zondag om 12 uur beginnen met de allereerste Euonymus-steksteekmarathon. En daarvoor bent u ook uitgenodigd! Een uitgelezen mogelijkheid om zelf eens letterlijk met uw handen in de aarde te zitten. Veel leuker ook dan met uw voeten in de klei, zoals ik weer allerlei potentiële gemeenteraadsleden heb horen beweren de afgelopen weken.

  Dit is uw kans! Voel een beetje hoe het is om Euonymus-producent te zijn! Kom meedoen! De bedoeling is dat we een maand lang, dus tot 1 mei, non-stop Euonymus-stekken steken. En dat is een uitdaging kan ik u zeggen, want we gaan 24 op 24 uur door! Ik heb het even nagevraagd bij Guiness: we mogen per uur 5 minuutjes pauzeren zonder dat het record in gevaar komt. Het vorige record staat op naam van een chrysantenkweker met 23 dagen, maar wij willen nog net ff langer door.

  Wees gerust, samen met mijn eigen personeel en flink wat vrijwilligers hebben we bijna alle uren al in kunnen vullen. Maar wat we zo graag willen is een echt knallende opening! En daarvoor hebben we Giel Beelen, shockjock en zelf ook niet vies van een recordpoginkje, bereid gevonden om bij de start de champagne te ontkurken! Wat zou het leuk zijn als u daar

  ook bij kon zijn, zodat we flink wat ’lawaai’ rond de altijd vrolijke Euonymussen kunnen maken. Ja, ik weet het, dit klinkt een beetje alsof het alleen voor mij goed uitpakt, en dat het u alleen maar tijd zal kosten. Maar ik heb naast deze ludieke actie het volgende bedacht: van elke plant die we zondag produceren, gaat de opbrengst naar een andere recordpoging, namelijk die van Maarten van der Weijden in zijn uitdaging om de Elfstedentocht te zwemmen!

  Aanmelden is niet nodig, erbij zijn is meedoen, tot zondag!!!

  Coen Dekkers
  Coen Dekkers teelt Euonymus in Sint-Oedenrode. Hij schrijft in zijn blog over alledaagse zaken op en rond zijn bedrijf.

  Reageer op dit artikel

  avatar