Vakbloemist wil &Trendz aantrekkelijker maken

De Vakbloemist is een samenwerking aangegaan met &Trendz. Het moet de beurs maken tot de beste voor de professionele bloemist in de Benelux. Bloemisten kunnen het eerste resultaat van de samenwerking beleven tijdens de voorjaarsbeurs in Gorinchem.

Jan Huisman, medeoprichter van De Vakbloemist miste al langere tijd een allround inkoopplatform voor Nederlandse en Belgische bloemisten. ‘Daar brengt deze samenwerking verandering in. Wij hebben een groot netwerk van nationale en internationale bloemisten, kwekers en veredelaars. De voornaamste doelstelling van deze samenwerking met &Trendz is het inzetten op een gezamenlijke groei voor bloemist en industrie.’

Inspiratie en educatie
De Vakbloemist is op &Trendz aanwezig met ‘Het Bloemhuis’, bestaande uit een groep geselecteerde kwekers. Ook biedt de organisatie een educatief programma voor bloemisten met onder meer social-mediatrainingen. Voorts zijn er demonstraties op het gebied van commercieel bloemwerk en onderscheidend verpakken. In het bloemistenmeetingpoint kunnen bloemisten, kwekers en andere leveranciers met elkaar in gesprek gaan. Een conceptstore geeft inspiratie voor de winkelvloer.

&Trendz Voorjaar vindt plaats op 15, 16 en 17 januari 2017 in de Evenementenhal Gorinchem. De openingstijden wisselen per beursdag. Kijk hier voor meer informatie.

Bron: De Vakbloemist | foto: &Trendz