Hortipoint Van der Deijl Roses gaat direct aan consument leveren

  Van der Deijl Roses gaat direct aan consument leveren

  4

  Rozenhandelaar Van der Deijl Roses uit Noordwijk gaat vanaf nu ook rechtstreeks aan huishoudens en bedrijven leveren. Het bedrijf heeft daarvoor een webshop en een nieuwe box laten ontworpen, de zogeheten Roses Only Gift Box.

  Dit heeft het bedrijf maandag bekendgemaakt. De rozen komen van twee eigen rozenkwekerijen uit Ecuador met in totaal 40 hectare grond. Op deze bedrijven gerund door Peter van der Deijl, zoon van oprichter Gerard, werken zo’n 460 mensen. De rozen van Van der Deijl worden geëxporteerd naar diverse landen, binnen en buiten Europa. In Nederland worden de rozen verwerkt in Noordwijk. Daar heeft het bedrijf een verwerkingshal met een volledig geautomatiseerd WMS robot orderpicksysteem. Naar eigen zeggen De eerste van Nederland in de bloemenindustrie.

  Van der Deijl maakt de stap naar rechtstreekse levering aan huishoudens en bedrijven. “Sinds vier jaar hebben we al een eigen Roses Only-shop in Noordwijk. Vanuit dit concept is het idee geboren om de rozen ook buiten het dorp rechtstreeks aan mensen te gaan verkopen”, zegt Van der Deijl. Vanaf nu is het dus zover, met een nieuwe webshop. “Door onze eigen productie in Ecuador kunnen we een dagelijkse verzending garanderen.”

  De rozen worden gratis bezorgd met wenskaart, bloemenvoeding en verzorgingstips. Daarnaast heeft het bedrijf een speciale verzend-box laten ontwikkelen, de Roses Only Gift Box. Deze is qua vorm het beste te vergelijken met een grote kartonnen wijndoos. Daardoor blijven de rozen tijdens de reis naar hun bestemming in topvorm, aldus het bedrijf.

  4
  Reageer op dit artikel

  avatar
  3 Comment threads
  1 Thread replies
  0 Followers
   
  Most reacted comment
  Hottest comment thread
  4 Comment authors
  WinkelLeo JanssenHans NeefjesRon de Vries Recent comment authors
  nieuwste oudste meest gestemd
  Ron de Vries
  Lid
  Ron de Vries

  Link werkt niet… moet een r bij… en dan de nl versie….!!
  Of misschien is dit de bedoeling… we willen toch niet dat onze leverancier … onze concurrent wordt….. wie deed dat ook al weer…..
  Kweker… maak een keuze.. of de handel … of de consument….

  Hans Neefjes
  Beheerder
  Hans Neefjes

  Link is zojuist aangepast.

  Florilene Bloemen +
  Lid
  Florilene Bloemen +

  Effe opletten welke kweker je dan gaat kopen voor je winkel

  Winkel
  Gast
  Winkel

  Prachtig!
  Wat gaat ie doen met de rozen die niet verkocht worden die dag?
  Dumpen voor de klok?