Bloem en Blad Ondernemerschap VBW houdt extra alv over aankoop nieuw pand

VBW houdt extra alv over aankoop nieuw pand

0

VBW organiseert op 26 februari een extra Algemene Ledenvergadering met maar één agendapunt: de aankoop van een ander groter pand in Ede.

VBW is gevestigd in een eigen pand in Ede, waar de branchevereniging één etage in gebruik heeft en de andere twee etages zijn voor langere termijn verhuurd. Door groei in de afgelopen tijd heeft VBW te weinig beschikbare ruimte in het huidige pand. Daarnaast zoekt de organisatie, mede op dringend advies van de VBW Financiële Commissie, naar betere mogelijkheden om het vermogen te besteden in renderend vastgoed.

Daarom wordt voorgesteld het huidige pand te verkopen en een ander, groter pand (met aanwezige huurstroom) in Ede aan te kopen. Het concrete voorstel wil VBW graag tijdens een extra Algemene Ledenvergadering presenteren, zodat de leden daarover een besluit kunnen nemen. Het voorstel is inmiddels al gepresenteerd aan de VBW Financiële Commissie en VBW-Ledenraad, beide organen stemmen unaniem in met het plan en adviseren de Algemene Ledenvergadering om met dit voorstel in te stemmen.

De vergadering begint om 19.00 uur in Veenendaal bij de Koninklijke Ginkel Groep. De inloop is vanaf 18.00 uur, waarbij VBW een warme maaltijd aanbiedt. Alle details over het Plan huisvesting VBW zullen tijdens deze vergadering gepresenteerd worden. Aanmelden is noodzakelijk.

Bron en foto: VBW

Reageer op dit artikel

avatar