Bloem en Blad Ondernemerschap VBW-Ondernemerscongres wil bloemist op scherp zetten

VBW-Ondernemerscongres wil bloemist op scherp zetten

0

Op woensdag 5 juni vindt het VBW-Ondernemerscongres plaats in de Basiliek in Veenendaal. De brancheorganisatie heeft ‘Bloemist op scherp’ als thema gekozen. Een van de sprekers is voetbalcoach Foppe de Haan. Aan het eind van het congres wordt De Bloemist van het Jaar bekendgemaakt.

Belangstellenden zijn vanaf 13.30 uur welkom in de Basiliek, waarna het programma start met de resultaten van het STAP-programma van de VBW. Ook ‘de bloemen- en plantenklant’ komt aan bod in presentaties door Royal FloraHolland en Bloemenbureau Holland.

Het tweede gedeelte van de middag staat in het teken van ‘Prikkel je team’. Bloemisten vertellen over de kracht van hun team en Foppe de Haan houdt een presentatie over ‘je team op scherp zetten.’ Na het diner wordt rond 19.30 uur de Bloemist van het Jaar 2019 gekozen en wordt het congres afgesloten met een borrel.

Aanmelden

De toegang is gratis. Ook niet-leden, (ondernemende) medewerkers, studenten en vakgenoten zijn van harte welkom. Via de Ticketsite van de Basiliek kun je gratis tickets regelen en je registreren (verplicht).

Bron en foto: VBW

Reageer op dit artikel

avatar