Veilig inkopen doen en netwerken op vakbeurs Trendz

Van zondag 20 tot en met dinsdag 22 september vindt de vakbeurs Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. De organisatie doet er alles aan om de beurs coronaproof te laten verlopen, zodat bezoekers veilig kunnen inkopen en netwerken.

Tijdens deze beurs winkeliers een nieuwe voorraad inkopen voor hun winkel in de home decoration & lifestyle. Van droogbloemen tot tafellinnen en van kandelaars tot notitieboekjes. Trendz biedt producten in verschillende segmenten aan. Op de beurs kunnen bezoekers ook kennis opdoen bij verschillende presentaties. Zo presenteert trendwatcher Aafje Nijman de interieurtrends voor 2021, houdt marketeer Fiorienne Westenberg een presentie over ‘in 5 stappen naar een succesvol marketingplan’ en houdt Yvonne Wouda een lezing over Duurzaam consumentengedrag.

Bloem&Blad is deze editie niet aanwezig met het fysieke Bloem&Blad plein, maar wel met de digitale masterclass Afscheidsbloemen door Renée Klatten van Leaf Bloemen, in samenwerking met Van der Vijver Bloemengroothandel.

Veilig naar de vakbeurs
‘Meer dan ooit is de veiligheid van exposanten, bezoekers en overige betrokkenen één van de hoogste prioriteiten. Wij stellen alles in het werk om de veiligste plek te creëren om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. Wij hebben meerdere genomen die ervoor zorgen dat Trendz op een verantwoorde wijze kan plaatsvinden’, verklaart Mascha de Bruin, Head of Events Interior & Retail. Bezoekers kunnen zich registreren via deze link.

Bron en foto: Trendz

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties