Veredelaars openen digitale showtuinen

Dümmen Orange en Deliflor hebben allebei een digitale showtuin geopend om (buitenlandse) klanten hun nieuwste sortiment te laten zien. Dümmen showt eenjarige perkplanten, vaste planten, pot- en tropische planten. Deliflor Chrysanten toont de nieuwe rassen in 3D via een virtuele vlucht over de bloeiproeven.

De showtuinen van Dümmen Orange in De Kwakel en in het Duitse Rheinberg zijn ook de hele zomer open voor bezoekers. Daarnaast heeft de veredelaar een digitale rondleiding door de showtuinen opgezet, zodat belangstellenden die niet in staat zijn om langs te komen toch virtueel een bezoekje kunnen brengen. In deze online rondleiding laten productspecialisten hun favorieten voor het komende seizoen zien en tonen zij het brede assortiment en verschillende retailoplossingen.

3D Digi Delishow

Met de 3D Digi Delishow biedt Deliflor Chrysanten de mogelijkheid om de nieuwe rassen in 3D te bekijken en een virtuele vlucht over de bloeiproef te maken. Zo is de nieuwe groene troschrysant Deligreen te, net als de witte pluischrysant Evidence en de gele troschrysant Vibe. Alle productinformatie, zoals bloemdiameter, reactiesnelheid, groeikracht en beschikbaarheid in specifieke landen staat vermeld bij de noviteiten.

Bron: Dümmen Orange en Deliflor Chrysanten

Dit artikel verder lezen?

Wachtwoord vergeten
Nog geen abonnee?

Direct registreren

Uw voordelen

  • Het betrouwbare vakblad tien keer per jaar bij u op de deurmat
  • Vakinformatie over alle facetten van de bloemendetailhandel, de bedrijfsvoering, productpresentatie, verkoop en personeelsbeleid
  • Toegang tot online besloten artikelen en data
  • Exclusieve toegang tot digitale vakbladen database
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties