Vernieuwde blog Greenhunters.nl van Waterdrinker gaat live

Greenhunters.nl, de vernieuwde blog van Waterdrinker Aalsmeer, is afgelopen week live gegaan. Het groene platform bevat achtergrondinformatie over bloemen en planten, inspirerende verhalen over kwekers en ontmoetingen met designers via een vast item ‘Meet the Designer’.

De laatste stijltrends, groene hotspots, maar ook beurzen en events komen aan bod. De blog schenkt veel aandacht aan specifieke producten of productgroepen en geeft informatie over de juiste manier om met bloemen en planten om te gaan. Hij is bedoeld voor alle groenliefhebbers, zoals bloemisten, conceptstores en tuincentra.

‘Naast onze socialmedia-uitingen op Facebook, Pinterest, en LinkedIn, wilden we een medium dat aansluit op de behoefte van klanten om dieper geïnformeerd te worden over bepaalde onderwerpen’, zegt Selma van der Beek, marketing & communicatiemanager van Waterdrinker. ‘Een blog biedt meer mogelijkheden wat ruimte en inhoud betreft. Hierin kun je jezelf als groothandel en vakspecialist het best presenteren. Of het nu gaat om het verhaal achter de bloem of plant, interessante events, een kijkje achter de schermen bij een leverancier of de klant – de mogelijkheden zijn oneindig.’

Wondere wereld van groen

Greenhunters.nl neemt bloemen- en plantenliefhebbers graag mee in de wondere wereld van groen om zo bij te dragen aan een gezonde en gelukkige leefomgeving. Met deze blog wil Waterdrinker haar missie om bloemen en planten voor iedereen toegankelijk te maken kracht bijzetten.

Bron en foto: Waterdrinker

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties