Vianen Flowers presenteert DIY-kerstbox

 ‘We moeten door, Christmas is coming!’ Dat is de reactie van Vianen Flowers op de sluiting van bloemenwinkels in diverse landen rondom Nederland. Het bloemenexportbedrijf (met veel klanten in Engeland) merkte de onzekerheid op bij bloemisten én consumenten. Daarom voegde het een nieuw, maar vooral positief concept toe aan hun webshop: de CC BOX. 

De CC BOX, The Christmas Centerpiece Box, is een doos gevuld met alle ingrediënten voor het maken van een kerststuk. De box volgens Vianen Flowers ‘een leuk DIY-pakket voor thuis en dus zeker ook een origineel kerstcadeau of relatiegeschenk. Voeg eigen decoratie toe en laat je creativiteit de vrije loop. Het concept is uitgerold om bloemisten te stimuleren over te gaan op het aanbieden van online producten en het bezorgen van (kerst)artikelen. Bovendien is het een goed voorbeeld om creatief met de huidige coronasituatie om te gaan’, zegt Robert Judels, managing director.

‘Laten we deze tijd gebruiken om beter na te denken over waar de eindklant behoefte aan heeft. De CC BOX biedt de consument toch het gevoel van een kerst samen, gezien kerstborrels, Kerstmis met de hele familie of samen met vrienden dit jaar niet vanzelfsprekend is.’

Bron en foto’s: Vianen Flowers

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties