Vilosa ontwerpt nieuwe verpakkingslijnen voor Kalanchoë

Vilosa introduceert tijdens de Seasonal Trade Fair nieuwe verpakkingslijnen voor Kalanchoë. De Trade Fair is op woensdag 6 en donderdag 7 maart in Naaldwijk.

20181107 Stands Pull Position

Vilosa heeft een breed assortiment in Kalanchoë en bedient daarmee verschillende segmenten in de markt, namelijk vakhandel, retail en klok. Voor elk segment is er een verpakking gecreëerd, aangepast aan de wensen van de betreffende klantengroep. De nieuwe lijnen zullen de huidige verpakkingslijnen van Vilosa medio deze zomer gaan vervangen.

Potcovers
Naast verpakkingslijnen, bestaande uit verschillende soorten hoezen, zijn er potcovers ontwikkeld voor de Specialties van Vilosa. Dit assortiment van onder andere de Magic Bells en Lucky Bells zal het komende jaar verder worden uitgebreid en vormen een belangrijke productgroep voor Vilosa. Tijdens de Seasonal Trade Fair wordt er tevens een collectie met keramiek onthuld.
Vilosa is in 2018 ontstaan door de samenwerking tussen De Veranda en Solis Plant, twee specialisten op het gebied van Kalanchoë. Behalve Kalanchoë kweekt het bedrijf seizoenproducten zoals Celosia.

Bron en foto: Vilosa

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties