Webinar over bruidswerk wereldwijd

Op maandagmiddag 25 oktober vindt een gratis webinar plaats over bruidswerk wereldwijd. De organisatie ligt in handen van FloraCulture International magazine (FCI), International Association of Horticultural Producers (AIPH) en Flower Academy Italia.

Een keur van vakgenoten is te gast in een talkshow die live wordt uitgezonden vanuit de monumentale Villa Mosconi Bertani aan het Gardameer. Daarnaast geeft een aantal gasten in internationaal perspectief hun visie over de enorme omvang van de bruidsbranche, de trends en kansen en bedreigingen. Het online evenement duurt van 16.00 tot 17.30 uur en bloemisten zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Meer dan 300 miljard dollar

Marktonderzoek van The Wedding Report wijst uit dat de waarde van de global wedding market in 2019 meer dan 300 miljard dollar bedroeg. Toen in 2020 het coronavirus toesloeg bracht dit de trouwmarkt bijna tot stilstand. Met het webinar willen de organisatoren de branche extra impuls geven met gasten die zullen vertellen over de wereldwijde groei in trouwerijen die zich nu langzaam maar zeker weer aandient.

Medewerkers aan het webinar zijn Tim Briercliffe (AIPH), Charles Lansdorp (expert Italiaanse sierteeltector), Ron van der Ploeg (FloraCulture International magazine), bruidsbloemiste Patrizia Braida, Simona Polli (hoofdredacteur weddingmagazine SposaWhite) en Myplant organisator Valeria Randazzo. Laatstgenoemde zal de eerste details onthullen van het Wedding Pavilion op Myplant&Garden, de tuinbouwbeurs die van 23 tot en met 25 februari plaatsvindt in Milaan. Ook Jules Lewis Gibson (hoofdredacteur Florists Review) en Reinier Haasnoot (OZ Export) komen aan het woord.

Aanmelden

Registratie is nu open, aanmelden kan via deze link.

Bron: AIPH | Foto: AIPH/Devid Rotasperti

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties