Welkom thuis met Anthurium

  Met een bosje hartvormige anthuriums kregen duizenden terugkerende vakantiegangers eind vorige week op Schiphol een fleurig welkom thuis. De actie is een initiatief van Schiphol in samenwerking met de Nederlandse anthuriumkwekers.

  Met het fleurige onthaal op 24 en 25 augustus zijn de reizigers bedankt dat zij via de Amsterdamse luchthaven hebben gereisd en met de zonnige anthuriums kunnen zij het vakantiegevoel thuis nog even vasthouden.

  Anthuriumambassadeur Claudia Broch: ‘Bij thuiskomst is het ontzettend leuk om verrast te worden met een ‘welkom thuis’-boeket. Speciaal voor deze actie hebben we boeketjes samengesteld van verschillende anthuriums in zomerse kleuren. Van de lang houdbare bloemen kunnen de thuiskomers thuis nog wekenlang genieten.’

  Hartstichting

  In de komende periode organiseren de anthuriumkwekers meer acties. De eerstvolgende vindt in Nederland en Duitsland plaats en staat in het teken van de Hartstichting. De verkoopopbrengsten van (hartvormige) anthuriumplanten en -bloemen worden via de Nederlandse en Duitse Hartstichting aangewend voor nader onderzoek om hart- en vaatziekten bij vrouwen te genezen en te voorkomen.

  Bron en foto’s: Anthuriuminfo.com

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties