Bloem en Blad Vakmanschap Wie wordt Bloemist van het Jaar 2019?

Wie wordt Bloemist van het Jaar 2019?

2

Na verkiezingen in 2013 en 2015 organiseert VBW in 2019 opnieuw de verkiezing ‘Bloemist van het Jaar’. Bloemisten die willen deelnemen, kunnen zich tot eind van dit jaar aanmelden.

Nizza in Venlo en Vloedgraven Bloemen en Wonen in Wijhe waren respectievelijk de winnaars in 2013 en 2015. De verkiezing bestaat uit twee rondes: een voorronde en finale. In de voorronde, die plaatsvindt van januari tot en met maart, beoordeelt een vakjury het motivatieformulier van de deelnemers, kunnen consumenten op hun favoriete bloemist stemmen en beoordeelt een mysteryshopper de winkel.

Het team van Vloedgraven Bloemen en Wonen in Wijhe, de winnaars van 2015.

De tien beste deelnemers uit de voorronde plaatsen zich voor de finale (april en mei) en worden door de vakjury bezocht en beoordeeld op onder meer formule, klantgerichtheid en rentabiliteit. De winnaar wordt bekendgemaakt op 5 juni op het VBW Ondernemerscongres in Veenendaal. Aanmelden is voorbehouden voor VBW-leden en kan tot en met 31 december. Kosten zijn 75 euro.

Bron en foto: VBW

2
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Martha schuurjohn Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
john
Gast
john

wat word er toch veel geld gestoken in de meeste onzin in ons vak !!!!!!!!!!! zonde , zo zoveel andere dingen mogelijk zijn , wedstrijdjes doe je als hobby , voetballen , hockey , tennis maar geen wedstrijdje bloemist !!!!!!! die kunnen beter aan de klanten gaan denken !

Martha schuur
Gast
Martha schuur

Fleurige voorthuizen