Wie wordt het nieuwe Bloem&Blad Talent?

Afgelopen januari won Carmen Geurtsen de titel Bloem&Blad Talent 2020. Ook in 2021 gaat Bloem&Blad op zoek naar nieuw talent. Dit jaar is er geen leeftijdslimiet, maar zijn ook naar startende bloemisten, zij-instromers en bloemisten die nog bezig zijn met de opleiding of die net hun diploma gehaald hebben welkom om mee te doen. De enige voorwaarde voor deelname is dat je nog nooit een wedstrijd in het bloemistenvak gewonnen hebt.  We zoeken verborgen talenten die het tegen elkaar op durven nemen in de finale in januari 2021!

Bloem&Blad vindt het belangrijk om aandacht te geven aan jonge talenten in de bloemsierkunst. Daarom heeft het vakblad de Bloem&Blad Talent Award in het leven geroepen.

Meedoen kan door een video van maximaal 3 minuten te maken van bloemwerk in het thema Twinkeling. In de video laat je zien hoe je het bloemwerk maakt en geef je een overzicht van de gebruikte bloemen en materialen. Vormgeving, techniek en materialen mag je zelf kiezen. De bloemwerken uit de video’s worden beoordeeld op vijf criteria: creativiteit, originaliteit, vakmanschap, kleurgebruik en herkenbaarheid van het thema Twinkeling. De redactie kiest uit alle inzendingen drie finalisten die in januari live* drie opdrachten gaan uitvoeren.

Doe mee!

Dus wil je dit jaar meedoen, stuur dan je video voor 10 december naar Masja Pit van Uitgeverij Hortipoint/Bloem&Blad: m.pit@hortipoint.nl. In de week van 16 december worden de finalisten en opdrachten voor de finale bekendgemaakt.

*Mocht het zo zijn dat de coronamaatregelen verhinderen dat de vakbeurs Trendz doorgaat, is er een alternatieve locatie waarbij veiligheid en gezondheid van de deelnemers gegarandeerd zijn.

De Bloem&Blad Talent Award word mede mogelijk gemaakt door:

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties