Wim van der Plas: ,,Telers doen zichzelf tekort”

  Wim van der Plas, CEO Floral Trade Group, benadrukt dat de consolidatieslag niet nadelig hoeft uit te pakken voor kwekers. „Sommige telers bekijken de consolidatie met argusogen, maar zij mogen best wat meer in hun eigen kracht geloven. Ze doen zichzelf te kort. Wij zijn helemaal niets zonder telers.”

  Floral Trade Group bestaat vijftig jaar. Zij zijn een van de grotere spelers in de markt en hebben de ambitie om dit te blijven. De strategie is gericht op groei. Wim van der Plas merkt dat sommige kwekers de consolidatie met argusogen bekijken. Dat is volgens hem niet nodig. „Floral Trade Group kan het voor kwekers makkelijker maken. De kweker kan minder afhankelijk zijn van prijsschommelingen door langetermijnafspraken te maken en hiermee zijn afzet te verzekeren. Investeren in elkaar is cruciaal.”

  Meer lezen over Floral Trade Group en de strategie? Lees het volledige artikel in Het Vakblad voor de Bloemisterij editie 26. Heeft u een digitaal abonnement? Lees dan nu al het complete artikel en meer via mijnbloemisterij.nl

  Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties