Winactie Hydrangeaworld: maak je mooiste boeket met snijhortensia

In augustus staat de natuurlijke en kleurrijke sfeermaker snijhortensia in de schijnwerper. De promotiecommissie snijhortensia haakt in op de bloemenagenda van Bloemenbureau Holland door een prijsvraag uit te zetten voor bloemisten.

Vanuit het platform Hydrangeaworld worden bloemisten benaderd met de vraag om foto’s op te sturen van hun succesboeket met snijhortensia’s naar info@hydrangeaworld.eu. De winnaar wint een korte cursus snijhortensia knippen op een hortensiakwekerij. Vervolgens mag de bloemist zelf een veilingkar vol hortensia’s, ter waarde van 400 euro knippen.

Uiterlijk 4 september wordt de winnaar bekendgemaakt. De actievoorwaarden zijn te vinden op Hydrangeaworld.com.

Onderscheiden

De stijlvolle hortensia is als snijbloem allang ontdekt als onderdeel van een mooi boeket. De bloem wordt veel gebruikt in de bloemsierkunst. Hortensia’s kunnen een bol hebben van soms wel meer dan 25 cm doorsnede. Het is een bloem waarmee de vakman zich bij uitstek kan onderscheiden, vindt Hydrangeaworld.com. De bloemen zijn vol en stevig en hebben herkenbare intense kleuren. De hortensiasnijbloem is jaarrond verkrijgbaar, maar in de periode mei tot en met november is het aanbod het grootst.

Bron en foto: Hydrangeaword.com

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties