Winnaar bloemistenactie krijgt knipcursus van snijhortensiakweker

  Bloemsierkunst Wim Markerink is de winnaar van de bloemistenactie van Hydrangeaworld. Het door hen ingestuurde boeket heeft de promotiecommissie snijhortensia gekozen als meest aantrekkelijke én goed verkoopbare boeket. Onlangs haalde Wim Markerink zijn prijs op: een kar snijhortensia’s ter waarde van €400.

  Bij hortensiakwekerij Vicini in Nootdorp kreeg Markerink een korte cursus snijhortensia knippen van kweker Jack Zwinkels. Vervolgens mocht Markerink zelf aan de slag om een kar vol hortensia’s ter waarde van €400 te knippen.

  Winactie

  De winactie was een initiatief van Hydrangeaworld. Dit platform vroeg Nederlandse bloemisten een foto in te sturen van een commercieel boeket met hortensia’s in de hoofdrol, dat goed verkoopt in hun winkel. Door de prijsvraag uit te zetten in de maand augustus, waarin de hortensia’s bloem van de maand was, is Hydrangeaworld ingehaakt op de bloemenagenda van Bloemenbureau Holland.

  Herfstevent in de winkel

  Markerink is zeer blij met zijn prijs. ‘Wij organiseren jaarlijks een herfstevent voor onze klanten. Zo ook zaterdag 23 september. Mijn klanten zijn gek op hortensia’s. Deze prachtige exemplaren in diverse herfsttinten kon ik nu mooi inzetten om mijn event nog groter te maken.’

  Bron: Hydrangeaworld.com | Foto’s: Miranda Timmer Fotografie en Hielke Markerink

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties