Workshop Bloemist ontmoet kweker op de Seasonal Trade Fair

  Bloemisten en kwekers gaan met elkaar in gesprek op de Seasonal Trade Fair in Naaldwijk. Die kans krijgen zij tijdens een workshop op woensdag 8 maart.

  Tijdens de workshop ‘Bloemist ontmoet kweker’ kunnen bloemisten en kwekers van elkaar leren, onder andere over hoe zij met het product de consument tot aankoop weten te verleiden. De workshop is onder leiding van Pim van den Akker, die met de deelnemers creaties met planten gaat maken. Plaats van handeling is het Royal FloraHolland House op de Seasonal Trade Fair. De workshop start om 13.00 uur

  In een promotiefilm van de veiling gaat bloemist Dennis Lanzaat in gesprek met Annemiek Hofland van Kwekerij F.Hofland en maakt hij een bijzondere creatie maakt van de vergeten plant Lidcactus.

  Overig programma

  De FloraHolland Seasonal Trade Fair is op woensdag 8 en donderdag 9 maart. Behalve de workshop zijn ook andere programma-onderdelen te bezoeken: masterclass en demo’s van onder andere Pim van den Akker, presentatie over start-ups, door het team van Let it Grow, plantenconcepten van de toekomst, Battle of the generations: een wedstrijd tussen bloemisten en/of arrangeurs en een workshop netwerken.

  Tekst en foto: FloraHolland