Wunderkammer decoreert ‘Paradijs’ op Grüne Woche

De Berliner Messe heeft BureauSierteelt.nl en The Wunderkammer aangetrokken voor de inrichting van de ‘Blumenhalle’ tijdens de aankomende editie van de Grüne Woche. Dit internationale groen-evenement vindt plaats van 20 tot 29 januari.

Elk jaar is er een nieuw thema en vanwege het Lutherjaar in 2017 is voor deze komende editie gekozen voor het thema ‘Paradise ist überall’, een citaat van Maarten Luther. Dit thema is zeer geschikt voor de presentatie van bloemen en planten en wordt op een verrassende manier vertolkt. Floral designers Florian Seyd en Ueli Signer van The Wunderkammer hebben een ‘experience’ ontworpen: de bezoeker wordt langs objecten geleid die doen denken aan het paradijs, elk op hun eigen manier.

BureauSierteelt.nl is verantwoordelijk voor onder meer het overall projectmanagement.

Internationale Grüne Woche
De Internationale Grüne Woche (IGW) vindt in januari 2017 voor de 82ste keer plaats. Producenten uit de hele wereld komen naar de IGW om voedsel, sierteeltproducten en luxe items te testen en hun merkbekendheid versterken.

The Wunderkammer
Florian Seyd en Ueli Signer zijn van januari tot en met maart 2017 ook de nieuwe gasthoofdredacteuren van Bloem&Blad. De redactie en de twee arrangeurs zijn al enthousiast bezig om de nummers weer met interessante artikelen te vullen.

Bron en beeld: BureauSierteelt.nl