Zomerexpositie Met Stijl bij Groene Welle

  Op woensdag 4 juli vindt op de Groene Welle in Zwolle de zomerexpositie Met Stijl plaats. Mbo-studenten Bloem & Styling verrassen het publiek met verschillende ruimtelijke objecten, arrangementen, bruidsboeketten en aanverwant bloemwerk.

  Tijdens de zomerexpositie geven de studenten een beeld van hun ambacht, de trends in het huidige bloemwerk en de mogelijkheden van florale objecten voor het bedrijfsleven. Alle presentaties staan in het teken van de eigen stijl van de studenten.

  Alle werken zijn examenstukken van tweede en derdejaarsstudenten (niveau 2, 3 en 4) en zijn beoordeeld door de vakdocenten en vakgenoten uit het bedrijfsleven. Naast het praktische resultaat worden de studenten ook beoordeeld op het voeren van een verkoopgesprek, het maken van een presentatie in stijl en het bedrijfsvoeren. Derdejaarsstudenten worden bezocht op het leerbedrijf. Ook eerstejaarsstudenten presenteren op 4 juli hun eindopdracht. Dit jaar zullen ongeveer 36 studenten hun diploma ontvangen.

  Toegang gratis

  De expositiestukken staan tussen 18.00 en 21.00 uur opgesteld in de kantine aan de Koggelaan 7 in Zwolle. De toegang gratis. Parkeren kan eenvoudig achter het schoolgebouw.

  Bron: Groene Welle | Foto: Shutterstock

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties