Zone.college brengt studenten en werkveld bij elkaar in inspiratiesessies

Het Zone.college gaat onder de noemer FlowerKnowlegde diverse inspiratiesessies organiseren met ondernemers en (stage)bedrijven om studenten een kijkje te geven in hun mogelijke werkveld en alle kansen en bedreigingen die daarbij horen. Ook de rol van het groene onderwijs wordt bij de sessies toegelicht.

Het vak en werkveld rond bloemen en planten is volgens het Zone.college enorm aan het veranderen. ‘Groen’ hoort er niet meer gewoon bij, maar is steeds meer een oplossing om mensen gelukkiger en gezonder te maken. Tijd om mee te veranderen: hoe speel je bijvoorbeeld in op de kansen die groen biedt? Hoe vinden studenten die kansen terug bij jouw stagebedrijf? En welke vaardigheden hebben ze nodig als ze net van school komen en bijvoorbeeld bij jou komen werken? We organiseren een aantal FlowerKnowledge inspiratiesessies waarin we willen inspireren maar ook jullie input willen ophalen om antwoord te krijgen op deze vragen. Op deze manier verbeteren we samen het onderwijs voor de toekomst.’

Vragen en netwerken

Op donderdagavond 11 oktober van 19.00 tot 21.00 uur is de eerste bijeenkomst die als thema heeft: jong ondernemerschap. Gasten zijn The Flower Family, Bloesembar en Living Light. Deze jonge ondernemers geven in de Gasfabriek in Deventer hun visie op ontwikkelingen en kansen in het groene werkveld. Na de presentaties is er ruimte voor vragen en netwerken.

Bron: Zone.college | Foto: The Flower Family

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties