Zone.college start opleiding Bloem & Natuurlijk ontwerp

Vanaf het nieuwe schooljaar biedt Zone.college de nieuwe opleiding Bloem & Natuurlijk ontwerp aan. Deze opleiding sluit aan bij de veranderende markt en de vraag naar goed opgeleide specialisten volgens de school. Kennismaken met de vernieuwde opleiding kan op de open dag mbo in Almelo en Zwolle op vrijdag 31 januari.

‘Het vakgebied Bloem, Groen en styling is in ontwikkeling. De klassieke bloembinder verliest terrein en de brede toepassing van bloem en groen in en op gebouwen staat enorm in de belangstelling. Nieuwe trends en innovaties die de wereld mooier en leefbaarder maken buitelen over elkaar heen. Daardoor is er een groeiende vraag naar mensen met een goede opleiding. Met de vernieuwde opleiding Bloem & natuurlijk ontwerp stomen wij studenten klaar die de wereld groener, mooier en gezonder willen maken’, aldus Zone.college.

Tijdens de open dag ondergaan bezoekers een ‘fysieke totaalbeleving’ van de vernieuwde opleiding. In een stand gaan toekomstige studenten zien en ervaren wat ze met de vernieuwde opleiding op het gebied van bloem, business, vitaliteit en tech kunnen doen.

Bron en beeld: Zone.college

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties