Vacaturebank Zone.college zoekt docent Teelt & Technologie

  Zone.college zoekt docent Teelt & Technologie

  0

  Zit het in jouw natuur? Ben je werkzaam binnen de sector plant- en boomteelt en inspireer jij graag studenten met jouw kennis? Wellicht dat de functie als docent teelt & technologie iets voor jou is!

  Omvang
  Wij zijn voor de locatie Zwolle op zoek naar een docent teelt & technologie voor 1,0 fte. Het gaat om structurele lesuren tot einde schooljaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

  Wat ga je doen?
  Als docent teelt & technologie is het jouw hoofdtaak om onderwijs te verzorgen en studenten te begeleiden. Je geeft lessen gericht op plant- en/of boomteelt. Technologie staat nooit stil, je leert de studenten dan ook over de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de sector. Naast het docentschap daagt Zone.college je uit om jouw vakspecialistische kennis in te zetten voor ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Dat doe je bijvoorbeeld door deel te nemen aan werkgroepen, nieuwe lesmethodieken en begeleidingsvormen te ontwikkelen en nieuwe leermiddelen te introduceren.

  Functie-eisen

  · Relevante werkervaring binnen de sector plant– en bomenteelt.

  · Bij voorkeur een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het mbo (2e graad en/of PDG). Zij-instromers (uit het bedrijfsleven) worden ook uitgenodigd om te reageren.

  Je profiel

  · Je hebt affiniteit met het werken met mbo-studenten.

  · Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) studenten.

  · Je bent een teamplayer en communicatief ben je vaardig

  · Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in je vak en naar nieuwe lesmethodieken en kunt deze toepassen.

  Ons Aanbod Salaris is conform mbo cao (LB inschaling) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website. Interesse? Direct solliciteren kan door uiterlijk 14 april jouw motivatie en cv te sturen naar: solliciteren@zone.college! Heb je nog inhoudelijke vragen neem dan contact op met Bert Muskee (teamleider) op telefoonnummer: 06-20397180.

  Reageer op dit artikel

  avatar