Zuidkoop neemt Groenprojecten Zoetermeer over

  Zuidkoop De Lier neemt met ingang van 1 juli Groenprojecten Zoetermeer over. Dit bedrijf is in de afgelopen jaren onder leiding van Denis Trees uitgegroeid tot een stabiele middelgrote partij in de markt voor interieurbeplanting.

  Vanwege het gebrek aan bedrijfsopvolging heeft Denis Trees gezocht naar een nieuwe eigenaar van Groenprojecten en heeft die gevonden bij Zuidkoop. Na de overname blijft het bedrijf voorlopig onder zijn leiding door draaien.

  ‘De wens om ons aandeel in de markt te vergroten, bestond al langer’, aldus Dennis Zuidgeest van Zuidkoop. ‘Met deze overname kunnen we invulling geven aan deze wens. Daarbij sluit zowel de kwaliteit van levering als het onderhoud van Groenprojecten Zoetermeer perfect aan op kwaliteitseisen waaraan wij willen voldoen. Door de overname is een mooie groei gecreëerd binnen de afdeling interieurbeplanting en blijven de klanten van Denis Trees ook in de toekomst verzekerd van een gezonde groene werkomgeving.’

  Bloemkunst 

  Zuidkoop is al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in zowel levering als onderhoud van interieurbeplanting. Daarnaast heeft het bedrijf een afdeling Bloemkunst en een team medewerkers die wereldwijd zorgen voor standbouw en productpresentaties voor de Nederlandse agrarische sector.

  Bron en foto: Zuidkoop De Lier

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties