Aanmelden nieuwigheden voor GrootGroenPlus kan nu al

Bedrijven kunnen nu al hun nieuwigheden aanmelden voor najaarsbeurs GrootGroenPlus. Naast nieuwigheden zullen op de beurs – middels de Road Show – ook 30 andere noviteiten te zien zijn.

Bedrijven kunnen hun nieuwigheden nu al aanmelden voor najaarsbeurs GrootGroenPlus. Vroege aanmelding zorgt volgens de organisatie voor extra publiciteit in aanloop naar de beurs. Een van de medaillewinnaars maakt bovendien kans op een veldkeuring door de KVBC.

Op de beurs zal ook de Road Show weer te zien zijn. Deze bestaat uit een selectie van 30 nieuwigheden uit veldkeuringen, tentoonstellingskeuringen en sterrenkeuringen die door de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC) in de afgelopen jaren zijn gedaan.
25 bomen of planten die vorig jaar tijdens de Road Show waren te zien keren op de beursvloer terug, vijf nieuwe kandidaten worden nog beoordeeld. De planten die kans maken om aan de Road Show te worden toegevoegd zijn voorgedragen door Ronald Houtman en Sander van Vliet van de KVBC.

Tijdens GrootGroenPlus worden tevens de KVBC-Awards uitgereikt.

Vakbeurs GrootGroenPlus 2020 wordt van 30 september tot en met 2 oktober in Zundert gehouden.

Great in Green

De slogan Great in Green zal door GrootGroenPlus ook dit jaar worden gevoerd. „Deze slogan dekt de lading van de beurs volledig. GrootGroenPlus is de meest groene vakbeurs die er is en biedt een zeer breed sortiment”, aldus de beursorganisatie. Inschrijving voor de beurs kan hier.

Varb blijft partner

In 2020 is Varb wederom partner van de beurs. Het aanbod van de beursdeelnemers wordt net als voorgaande jaren gekoppeld aan de aanbodsbank van Varb.

GrootGroenPlus wordt van 30 september tot en met 2 oktober in Zundert gehouden.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties