Aantal fysieke beurzen in de startblokken

Volgende week zou eigenlijk ’de week van Plantarium’ moeten zijn. Deze week ziet er door corona heel anders uit, maar een aantal fysieke beurzen staat alsnog in de startblokken.

Groen-Direkt houdt van 24 tot en met 26 augustus haar Najaars Showroom. Deze 1-monsterpresentatie is alleen op afspraak en in tijdsblokken te bezoeken. ’De aftrap van het tuinplanten najaarseizoen gaat door, maar dan net even anders’, aldus de beursorganisatie.
Omdat er geen plek voor het Product Promotie Plein is ingeruimd, is er wel plek voor 30% meer monsters: 5.500 in totaal. Ook vindt de aftrap plaats van het kerstbomenseizoen.

Bij Groen-Direkt wordt gewerkt aan de opbouw van de 1-monster-presentatie. Vanaf 24 augustus zijn klanten op afspraak welkom.

Arie Bouman Tuinplanten houdt van 24 tot en met 28 augustus en van 31 augustus tot en met 4 september haar Najaarsbeurs. De beurs is niet drie dagen waarop klanten vrij kunnen inlopen, maar twee weken waarbij klanten alleen op afspraak welkom zijn. „De beurs wordt iets compacter, maar we gaan er wel voor zorgen dat dit niet ten koste gaat van de klantbeleving”, aldus Dennis van Willegen.

Bij cash-and-carry Garden Plant in Venlo vindt op 23, 24 en 25 augustus haar huisbeurs plaats. Ook cash-and-carry Menkehorst in Hengelo zet haar deuren open: van 24 tot en met 27 augustus houdt het bedrijf haar najaarsbeurs.

De kwekers van Green Trading Zundert hebben inmiddels hun deuren geopend. Tot en met 28 augustus zijn klanten en andere geïnteresseerden welkom.

De beurzen van Plantcollect, P. de Frankrijker en zn. en Plantarium kennen dit jaar geen fysieke editie. Wel kunnen klanten online bestellen of is er een online programma.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties