AgrowSer neemt VDH Foliekassen over

De activiteiten van VDH Foliekassen komen onder AgrowSer Foliekassen te vallen. Dat hebben beide kassenbouwers woensdag bekendgemaakt.

Vanwege groei van de verschillende VDH-bedrijven heeft VDH besloten om VDH Solar (leverancier zonnepaneelinstallaties) verder uit te bouwen. De activiteiten in de tuinbouw, waaronder de boomkwekerij en sierteelt, worden ondergebracht bij AgrowSer.

Door de overname kan AgrowSer zich nog beter ontwikkelen op het gebied van onder andere kastechniek, meldt het bedrijf uit Waddinxveen samen met VDH.

Het team van AgrowSer vestigt zich per 29 juni in het kantoor van VDH in Hazerswoude-Dorp. Ook zusterbedrijf AgrowTec verhuist mee, dat complete tuinbouwprojecten uitvoert (inclusief bijvoorbeeld klimaatregeling en andere kasinstallaties). De productiefaciliteiten van AgrowSer blijven in Velddriel.

Naam VDH blijft bestaan, samenwerking met Belgische HFS gaat door

Het team van VDH blijft nagenoeg compleet, alleen verkoopleider Ben van der Heide senior neemt afscheid. Voorlopig neemt AgrowSer-directeur Eric van der Klauw zijn taken over.

Ook de naam VDH blijft bestaan; het blijft zich vooral richten op foliekassen gebaseerd op Venlo-staalconstructies met kapsystemen. AgrowSer bouwt onder andere multispankassen, zoals het nieuwbouwproject bij Van Oploo Tuinplanten in Bavel.

De bestaande samenwerking van VDH met het Belgische Heuvel Folie Serres (HFS) gaat verder, aldus Van der Klauw. Hij is momenteel betrokken bij de verkoop van vier projecten voor drie opdrachtgevers. „Die gaan we samen met HFS leveren en bouwen.”

Foto’s: AgrowSer/VDH

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties