China centraal tijdens Algemene Leden Vergadering Treeport

Woensdag 22 januari wordt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van coöperatie Treeport gehouden. Voorafgaand houdt Roger van Engelgem een presentatie over zakendoen in China.

De ALV begint om 17 uur met een informatieve bijeenkomst over zakendoen in China. Deze bijeenkomst wordt door vakbeurs GrootGroenPlus georganiseerd, in samenwerking met gemeente Breda en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij. Vanaf 18 uur start het Chinees buffet voor Treeportleden.

Pink Lady

Om 18.45 uur vertelt Roger van Engelgem – bekend van de introductie van Platanus x hispanica ‘El Gordo’ – over zijn persoonlijke ervaring in de boomkwekerij in Volksrepubliek China en Australië. Hij zegt hierover: „Zo kwam ik in contact met Desmond Muir die de Pink Lady-strategie op poten heeft gezet. De fruitkweker werd een ’price setter’ in plaats van een ’price taker’ voor dit ras.”

Na de presentatie gaat de avond over in de Algemene Leden Vergadering Treeport. De ALV vindt plaats op de locatie van Voorjaarsbeurs GrootGroenPlus, bij de CLTV in Zundert.

Voorjaarsbeurs GrootGroenPlus vindt plaats op 22 en 23 januari.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties