Alphen opent coronaloket om ondernemers te ondersteunen

In Alphen aan den Rijn is een coronaloket geopend om ondernemers in de regio te ondersteunen. Veel boomkwekers kampen met grote uitval van de vraag naar hun product, midden in het afzetseizoen.

Op de webpagina vinden ondernemers in Alphen aan den Rijn in de komende periode de laatste lokale en landelijke informatie, handige links en antwoorden op actuele vragen. Deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt.

Veelgestelde vragen

Ondernemers kunnen nu de veelgestelde vragen bekijken. Ook kan men mailen naar info@edbalphen.nl met vragen of problemen rondom het coronavirus en de gevolgen voor hun onderneming. Het is de bedoeling op zeer korte termijn een helpdesk in te richten waar u zowel telefonisch als via Chat uw vragen kunt stellen die betrokken adviseurs zo volledig mogelijk zullen beantwoorden.

Schouders eronder zetten

Burgemeester Liesbeth Spies: „We moeten met elkaar de schouders eronder zetten om onze samenleving zoveel mogelijk draaiende te houden. Dat is onwennig en vergt veel flexibiliteit en veerkracht van iedereen. Maar vooral vraagt het om verbinding en samenwerking van en met onze partners, instellingen, bedrijfsleven, onderwijs, kinderopvang en inwoners.”

Gemeente Alphen, Greenport Boskoop en Economie Development Board Alphen aan den Rijn (EDBA) dragen het initiatief van Vereniging van Ondernemingen in Alphen aan den Rijn (VOA).

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties