Tuin en Landschap nieuws Bert Gijsberts neemt afscheid van Floriade Almere 2022

  Bert Gijsberts neemt afscheid van Floriade Almere 2022

  0

  Bert Gijsberts, oud VHG-voorzitter en voormalig gedeputeerde voor Flevoland, stopt als programmamanager bij Floriade Almere 2022. Gijsberts wordt hiertoe door zijn gezondheid gedwongen, zo laat de Floriade Business Club weten.

  Gijsberts was vanaf 2016 actief met het opzetten van de Floriade Business Club. Ook fungeerde hij als bruggenbouwer tussen gemeente Almere, bedrijfsleven en Floriade Almere 2022. Als VHG-bestuurder en groenondernemer was Gijsberts betrokken bij de Floriade in de Haarlemmermeer in 2002 en in Venlo in 2012.

  Floriade Business Club

  De afgelopen tweeënhalf jaar was Gijsberts het boegbeeld van de Floriade Business Club (FBC). Zo hield hij contacten met het bedrijfsleven en spande zich in om nieuwe leden te werven. Inmiddels heeft de FBC 160 leden, waaronder ook veel bedrijven van buiten Flevoland.

  Gijsberts blijft nog wel actief in de Algemene Vergadering van Waterschap Zuiderzeeland. Daarnaast is hij bestuurlijk betrokken bij Eventing Emmeloord, een internationaal paardenevenement. Gijsberts zegt zich te verheugen op de opening van de Floriade in 2022.

  Reageer op dit artikel

  avatar