Beurs Florall: goede handelsstemming maar niet druk

Boomkwekers kijken met tevredenheid terug op Florall. Qua bezoek was het niet al te druk maar de handelsstemming is onverminderd goed.

In Waregem vond op 12 maart de voorjaarseditie van Florall plaats. Een behoorlijk aantal boomkwekers was met een stand aanwezig. Een van hen was About Plants uit Zundert.
Jelle Havermans vond het niet druk op de beurs maar zag desondanks toch veel handelaren uit met name Nederland. „Boskoop, Naaldwijk, Aalsmeer. Handelaren kwamen overal vandaan en de handelsstemming was goed.”
Havermans was misschien niet zo tevreden over de opkomst, hij was dat wel over de beurs in het algemeen. „De beurs gaat erop vooruit. Volgend voorjaar staan we hier weer.” Dat geldt overigens niet voor de najaarseditie van Florall. „Dan kiezen we voor onze huisbeurs en Plantarium.”

Jelle Havermans van About Plants (rechts) is over het algemeen tevreden over de eendaagse beurs Florall.

Gemengde gevoelens

Kweker Geert Coppens uit het Belgische Kalken-Laarne kijkt met gemengde gevoelens terug op de beurs. „Ik heb de meeste van mijn heesters al verkocht dit voorjaar, waardoor ik op de beurs nog maar weinig had aan te bieden. En voor de verkoop van rozen is het nu eigenlijk nog te vroeg.” Op de vraag of het een goede beurs was zegt hij. „De handelsstemming is goed. Maar als ik een paar maanden geleden had geweten dat ik nog maar zo weinig te verkopen had, had ik deze beurs denk ik overgeslagen.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties