De Boomkwekerij Markt Boomkwekers onder winnaars Taspo-Awards

Boomkwekers onder winnaars Taspo-Awards

0

Sander Baumschulen is een van de winnaars van de Duitse Taspo-Awards 2017. Het bedrijf is verkozen tot producent van het jaar. Het bedrijf ontwikkelt productlijnen voor specifieke doelgroepen zoals bomen voor kleine tuinen en een lijn met planten die bijen aantrekken.

De jury was lovend over E. Sander Baumschulen omdat het bedrijf actuele thema’s inzet bij de ontwikkeling van productlijnen. Bijen, kleine tuinen en goede winterhardheid in combinatie met zouttolerantie zijn een aantal voorbeelden van actuele thema’s.

Artmeyer Baumschule viel met Picea abies ’Little Santa’ twee keer in de prijzen. De kerstcreatie van deze Picea werd gekozen als Beste Marketingconcept 2017 en als beste veredeling van het jaar. Dat laatste heeft de Picea onder andere te danken aan zijn compacte groei in combinatie met snelle groei.

Hans Muller van Helix Pflanzen werd gekozen tot Ondernemer van het jaar. De ondernemer werkt volgens de jury innovatief, duurzaam en met passie.

Vaste plantenkweker Häussermann Stauden & geholze werd gekozen tot leverancier van het jaar. Vooral de goede service in combinatie met het brede sortiment stemde de jury tevreden.

Als kweker met de beste website werd Baum Gartenbau gekozen.

Kijk hier voor een overzicht van alle winnaars.

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar