Brancheopleiding Boomteelt werkt aan opleiding niveau 4

Brancheopleiding Boomteelt wordt uitgebreid naar niveau 4. De opleiding moet in het najaar starten en richt zich op de functie Bedrijfsleider 1.

Landelijk wordt gewerkt om in september een Brancheopleiding Boomteelt niveau 4 van start te laten gaan. Deze opleiding richt zich op de functie Bedrijfsleider 1 en wordt gegeven door Yuverta, Zone.college en Curio.

Onderwerpen die aan bod komen bij de opleiding niveau 4 zijn onder andere bedrijfsanalyse, bedrijfsoptimalisatie, financiën, duurzaamheid en innovatie, personeel en marketing.

Opleiding niveau 2 en 3 al gestart

Afgelopen najaar is in Boskoop de Brancheopleiding Boomteelt niveau 2 (medewerker) en 3 (vakbekwaam medewerker) gestart. De Brancheopleiding is bedoeld voor zij-instromers, carrièreswitchers en zittende medewerkers die zich willen laten scholen in vakkennis. Vanuit de sector is volgens de initiatiefnemers ook een grote vraag naar medewerkers op niveau 4.

Brancheopleiding Boomteelt is een activiteit Talentboom, onder verantwoordelijkheid van LTO en in samenwerking met het onderwijs en bedrijfsleven.

Foto: website Talentboom

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties