De Boomkwekerij Brexit Brexit-voucher nog steeds beschikbaar

Brexit-voucher nog steeds beschikbaar

0

Ondernemers met economische belangen in het Verenigd Koninkrijk kunnen nog steeds een Brexit-voucher aanvragen: voor deskundig advies bij het voorbereiden op de Brexit.

Flynth Adviseurs & Accountants wijst op de mogelijkheid van het Brexit-voucher. Dat is aan te vragen bij RVO, als na het invullen van de Brexit Impact Scan blijkt dat je gevolgen gaat ondervinden van de Brexit.

Het voucher is in te zetten voor specifiek advies van een extern deskundige: concrete aanbevelingen en acties om de gevolgen van de Brexit voor je bedrijf te beperken. Dat kan ook onderzoek zijn naar alternatieve afzetmarkten.

Per bedrijf verstrekt RVO maximaal één voucher. Daarmee zijn 50% van de advieskosten te vergoeden, tot maximaal €2.500 (exclusief btw). De voucher is zes maanden geldig. Tot drie maanden na de activiteiten is de voucher te verzilveren bij RVO.

Foto: Shutterstock

Arno Engels
Arno Engels is sinds 2000 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij is opgegroeid in de sector en heeft op verschillende boomkwekerijen in binnen- en buitenland gewerkt.

Reageer op dit artikel

avatar