Business Centre Treeport is nu echt in aanbouw

Een hal van 70.000 m2 nadert zijn voltooiing als onderdeel van Business Centre Treeport. Koelfaciliteiten en een logistiek verladingscentrum, met name bestemd voor de boomkwekerijsector, worden als eerste in gebruik genomen.

Onder de naam BCT Treehub Cold­store wordt een koelruimte gebouwd met een oppervlakte van 10.000 m2. Naast de koelruimte biedt de hal ook 15.000 m2 ruimte aan partijen in de boomkwekerij voor logistieke activiteiten. Verdichten, sorteren en verpakken van (deel) leveringen zijn de activiteiten die hier gaan plaatsvinden. „Veel partijen hielden aanvankelijk de boot af, maar nu we echt aan het bouwen zijn komen meer mensen naar ons toe”, zegt Remco van Dessel, projectleider BCT.

Twee partijen die zich hier volgens Van Dessel gaan vestigen zijn bekende namen uit de boomkwekerij. Maar een uitgemaakte zaak lijkt dit nog niet. In ieder geval een van de partijen zegt nog in onderhandeling te zijn.

Tijdens GrootGroenPlus was een luchtfoto te zien van het in aanbouw zijnde Business Centre Teeport. Koeladviseur André ’t Lam (links) en projectleider Remco van Dessel waren aanwezig om bezoekers uitleg over het project te geven. (Foto: Ron Barendse)

Lees het volledige artikel in De Boomkwekerij editie 21. Heeft u een digitaal abonnement? Lees dan nu al het complete artikel en meer via mijn boomkwekerij.nl

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties