De Boomkwekerij Business Centre Treeport weer stap dichter bij realisatie

Business Centre Treeport weer stap dichter bij realisatie

0

De gemeenteraad van Zundert is 11 juni met grote meerderheid akkoord gegaan met de plannen voor het Business Centre Treeport. „Ik schat de kans groot dat in oktober, rondom de beurs GrootGroenPlus, de eerste paal de grond in kan”, zegt projectleider Remco van Dessel.

Met de goedkeuring van het bestemmingplan voor het Business Centre Treeport door de gemeenteraad van Zundert is de komst van het logistiek centrum volgens Van Dessel een stuk dichterbij gekomen. Het Nederlandse deel van het plangebied heeft nu de juiste bestemming. Op 25 juni beslist ook de Belgische stad en gemeente Hoogstraten over de bestemming. Die beslissing ziet Van Dessel met vertrouwen tegemoet.

Bedrijventerrein

BCT is een bedrijventerrein in ontwikkeling op de grens van Nederland en België, in de gemeenten Zundert en Hoogstraten. BCT richt zich op bedrijven en instellingen die gerelateerd zijn aan de boomteeltsector en gaat bestaan uit twee faciliteiten. De ene is de Treehub voor logisitieke diensten en de andere is het Experience & Excellence Treeport Centre, een gebouw voor onder andere promotie en marketing.

In De Boomkwekerij 13 kunt u meer lezen over de huidige stand van zaken rondom het Business Centre Treeport. Dit nummer ligt 22 juni bij abonnees op de mat.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar