De Boomkwekerij Nieuws Carbonvrije potten voor Van Woudenberg Tuinplanten

Carbonvrije potten voor Van Woudenberg Tuinplanten

0

Vanaf voorjaar 2020 levert Van Woudenberg Tuinplanten al hun vaste planten in carbonvrije potten. Daarmee is het bedrijf zeker niet het enige bedrijf dat werk maakt van plastic en plasticvervangers.

Gerbert van Woudenberg liet op de Trade Fair Aalsmeer de nieuwe potten zien waarmee het bedrijf komend voorjaar op de markt komt „Onze klanten in Europa vragen ons namelijk mee te denken over duurzaamheid. De potten zijn gemaakt van recycled plastic en ook opnieuw te recyclen. En dus carbonvrij”, aldus Van Woudenberg.

Gerbert van Woudenberg showt de carbonvrije pot waarin alle vaste planten van het bedrijf vanaf voorjaar 2020 worden geleverd.

Op de laatste gehouden Trade Fair Aalsmeer was plastic een veelbesproken onderwerp. In vakblad De Boomkwekerij 24 leest u over nog meer initiatieven; zoals van Bogreen Plantmakers, Mulders Sierteelt en kwekerij J.A. Streng. Bekijk hier het artikel in het digitale magazine van De Boomkwekerij.

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar