Cash-and-carry Veiling Vaassen in andere handen

Cash-and-carry Veiling Vaassen is verkocht. Ondernemer Evert Riphagen neemt de tuinplantengroothandel over van De Kuil Nurseries.

Vijfenhalf jaar is Hans van Strijdhoven van De Kuil Nurseries in Udenhout eigenaar geweest van Veiling Vaassen. Op 2 oktober heeft hij de cash-and-carry overgedaan aan Evert Riphagen, tuincentrumondernemer en voormalig eigenaar van De Buurte Kwekerijen.

Reistijd viel zwaar

„We hebben hier de laatste jaren een zelfstandig team gehad, maar uiteindelijk ben je als eigenaar toch regelmatig nodig”, zegt Van Strijdhoven. „Dat betekende dat ik regelmatig van Udenhout naar Vaassen kwam. Heen en weer ben je minimaal drie uur kwijt en dat viel me steeds zwaarder. Dit voorjaar heeft mijn zoon Rick bij Veiling Vaassen de leiding gehad, maar ook hij liep tegen hetzelfde aan: de reistijd breekt je op, zeker in het voorjaar als het extra druk is.”

Oud-eigenaar Hans van Strijdhoven (links) en nieuwe eigenaar Evert Riphagen schudden elkaar op 2 oktober de hand. Een paar uur hiervoor zaten ze bij de notaris voor de overdracht van Veiling Vaassen.

In De Boomkwekerij 21 leest u een verslag waarin de nieuwe eigenaar zijn plannen voor de cash-and-carry uit de doeken doet. De Boomkwekerij 21 ligt 12 oktober bij abonnees op de mat.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties