De Boomkwekerij Nieuws Compas Agro start officieel in Villa Flora

Compas Agro start officieel in Villa Flora

0

Compas Agro, de opvolger van Cultus Agro Advies, start donderdag 14 februari officieel met een bijeenkomst waar ook een gedeputeerde en een wethouder zullen spreken.

Compas Agro is gevestigd in Villa Flora, op de Brightlands Campus Greenport Venlo. Op donderdag 14 februari om 15.00 zullen eigenaren Dirand van Wijk en Ronnie de Hoon hun bedrijf openen. Daarna komen Hubert Mackus (gedeputeerde Limburg) en Bob Vostermans (wethouder Horst aan de Maas) aan het woord. Vervolgens is er een bezoek aan Brightlabs en BVB Substrates. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Het team van Compas Agro bestaat uit: Van Wijk en Hans Pijpers (teeltadviseurs boomkwekerij Zuid-Nederland), Mariken Schenkeveld (teeltadviseur boomkwekerij regio Boskoop; niet op onderstaande foto), De Hoon (teeltadviseur vollegrondsgroente), Ard Hendrix en Simon van Houwelingen (projectmedewerkers en opleidingen) en Vera Schatorjé (managementassistente).

Compas Agro blijft samenwerken met Cultus Crop Research. Het team van Cultus Crop Research (dat nu zelfstandig is onder Vitelia Agrocultuur) bestaat uit: Edwin Kohrman, Chiel van der Voort, Martin van den Homberg en Karien Breukers.

Foto: Compas Agro

Arno Engels
Arno Engels is sinds 2000 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij is opgegroeid in de sector en heeft op verschillende boomkwekerijen in binnen- en buitenland gewerkt.

Reageer op dit artikel

avatar