Container Centralen houdt vertrouwen in nieuwe CC-label

Diverse partijen hebben in de voorbije periode klachten geuit over CC TAG5, het nieuwste label van Container Centralen. Volgens Barto Cleton, commercieel directeur van Container Centralen is er echter geen reden om het huidige label aan te passen.

„We hebben diverse partijen die klachten hadden over het nieuwe label gebeld”, zegt Cleton. „Veel klachten werden in een gesprek echter genuanceerd. Dat er soms labels breken klopt, maar een volledig onbreekbaar label maken kan niet.”

Cleton geeft dan aan dat er geen initiatieven zijn om het label aan te passen. Wel gaat Container Centralen door met het verwijderen van oude slotjes. Dat proces is voorlopig niet voltooid. „Lang niet alle karren gaan via onze eigen depots en dat is de enige plek waar wij een teveel aan oude slotjes van de karren kunnen halen”.

Kapotte labels opsturen

Cleton wijst er op dat klanten kapotte labels kunnen opsturen naar Container Centralen, waarna zij binnen een paar dagen gratis nieuwe zullen ontvangen. Ook zegt hij open te staan voor signalen van klanten die niet tevreden zijn over het nieuwe label.

Container Centralen maakte onlangs het volgende filmpje waarin wordt uitgelegd hoe schade aan CC TAG5 kan worden voorkomen.

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rene
Rene
5 jaren geleden

Arrogantie