David Bömer over deelnemers GGP: ’Bevlogenheid is groot’

Beursvoorzitter David Bömer kijkt met een goed gevoel naar de komende editie van GrootGroenPlus. „We zijn er klaar voor. De bevlogenheid van de deelnemers is groot en dat heeft weer geresulteerd in mooie stands met producten van goede kwaliteit”, aldus Bömer.

Woensdag start vakbeurs GrootGroenPlus. Volgens beursvoorzitter David Bömer zijn ze er in Zundert helemaal klaar voor. „De marktstemming is goed en ik denk dat dat zich ook zal vertalen naar een goede handelsstemming op de beurs. Inmiddels zijn de meeste stands zo’n beetje klaar en is het is goed om te zien met hoeveel bevlogenheid de deelnemers bezig zijn geweest hun stand in te richten. Ook wat kwaliteit van de producten betreft belooft het weer een goede beurs te worden.”

Niet missen

Rondom de beurs worden diverse nevenactiviteiten georganiseerd. Er zijn een aantal zaken die bezoekers volgens Bömer dan ook niet mogen missen. „De zintuigentuin is nieuw en is moet je gezien hebben. Verder zijn er natuurlijk de nieuwigheden, maar er is ook weer de Roadshow waar prijswinnaars van voorgaande jaren nog eens voor het voetlicht worden gezet. Het is goed om als bezoeker die laatste nog eens te bekijken. Verder is nog leuk om te noemen dat er een vakman is die van hout mooie meubelstukken maakt. Deze meubelstukken zijn tijdens de beurs te koop en hiervan gaat de opbrengst naar het goede doel.”

Vakbeurs GrootGroenPlus vindt plaats in Zundert van 2 tot en met 4 oktober.

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties