De Boomkwekerij vernieuwt digitaal magazine

  Vanaf deze week verschijnt De Boomkwekerij digitaal in een nieuw jasje. Het digitale magazine is vernieuwd en wordt verrijkt met extra content zoals fotoseries en video’s. De layout is modern en aantrekkelijk.

  Via de website van De Boomkwekerij kunnen abonnees voortaan doorklikken naar MijnBoomkwekerij.nl. Hier vindt u vanaf nummer 21 van dit jaar alle magazines online. Om de digitale magazines te kunnen lezen, moet u inloggen met uw inlogcode. Heeft u wel een abonnement, maar geen inlogcode, dan kunt u mailen naar inlogcode@hortipoint.nl. Ter kennisname hebben we één nummer, De Boomkwekerij 12, openbaar gezet. Deze kunt u dus ook lezen zonder inlogcode.

  Plusartikelen

  Naast het vernieuwde digitale magazine, dat overigens zowel op pc, tablet als smartphone te lezen is, starten we deze week ook met zogenoemde Plusartikelen. Dit zijn nieuwsberichten op onze website die alleen voor abonnees beschikbaar zijn.

  U herkent deze artikelen in onze nieuwsbrief en op de website aan het plusteken onder de kop van het bericht. Ook deze berichten kunt u alleen lezen nadat u bent ingelogd.

  Uiteraard blijft De Boomkwekerij ook gewoon op papier verschijnen, daar verandert niets in. Abonnees hebben nu echter de keuze of ze hun vakblad op papier willen blijven lezen, of digitaal, of allebei. Op onze abonnementenpagina vindt u alle mogelijkheden op een rij.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties