De Boomkwekerij Nieuws De Winter Logistics neemt De Lordd Transport over

De Winter Logistics neemt De Lordd Transport over

0

De Winter Logistics uit Honselersdijk neemt per 1 november De Lordd Transport uit Moerkapelle over. Alle activiteiten van het bedrijf worden voortgezet onder de vlag van De Winter Logistics.

Voor beide bedrijven is de core business het verrichten van logistieke diensten voor kwekers en exporteurs van bloemen en planten. Daarnaast opereren zij beiden al in dezelfde regio.

De Winter Logistics verwacht door deze krachtenbundeling klanten in regio Waddinxveen, Moerkapelle, Boskoop en Bleiswijk nog beter van dienst te kunnen zijn. „We werken in een dynamische markt van korte doorlooptijden en steeds meer directe handel. Dat vraagt een specifieke manier van werken, waarbij zichtbaarheid in de regio, snelheid en efficiëntie van cruciaal belang zijn”, aldus Eric de Winter en Arnoud de Vries, directie De Winter Logistics.

Huidig eigenaar van De Lordd Transport, Bert van Reeuwijk, sluit zich daarbij aan: „Volume is van groot belang. Door de overname breidt De Winter Logistics haar mogelijkheden uit in deze regio, waardoor de dienstverlening voor onze klanten verbeterd. Een win-win situatie. De Lordd en De Winter Logistics werken al meerdere jaren samen. Ik draag het bedrijf dan ook met een gerust hart over.”

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar